Als u pusht om tijd te besparen tijdens het beheren van uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres. Een ultramodern systeem om tijd te besparen. Met CermePOS kunt u uw bedrijf en boekhouding goed beheren en de inventaris regelmatig en volledig controleren. Daarom is dit gunstig voor uw prestaties en verkoop.

Met het barcodesysteem kunt u uw klanten tevreden stellen met snelle transacties bij de kassa en uw servicekwaliteit verbeteren. Kassa Software voorkomt dat medewerkers fouten maken bij het invoeren van prijzen en bespaart uw kassier en bedrijf grote problemen.

CermePOS geeft u op elk moment een rapport, u kunt ook een einde-dagrapport krijgen. U kunt eenvoudig informatie vinden over uw omzet en voorraad. U kunt de voorraad en bestellijst met een klik bekijken.

Naast deze functies is het zeer eenvoudig te gebruiken. Biedt veel comfort voor werknemers en klanten. De eenvoud, nauwkeurigheid en snelheid van de CermePOS-interface zijn de belangrijkste kenmerken. Deze functies zijn essentieel voor een beter beheer van uw bedrijf.

CermePOS Kassa Software is NMI-gecertificeerd en heeft een autorisatie (TC) -nummer. U kunt CermePOS-software eenvoudig rechtstreeks op een geïntegreerd betalingssysteem aansluiten.

Retail Kassa Software heeft zich bewezen in alle retailsectoren en ontwikkelt zichzelf voortdurend in samenwerking met de pioniers van de groothandel. Horeca Kassa Software biedt ook oplossingen in de restaurantsector. Er zijn geen positieve opmerkingen van klanten op gebieden zoals stomerij, en het vergroot zijn expertise in dergelijke industriële gebieden.

Onze experts runnen ook de Magento webshop geïntegreerd met CermePOS. Het biedt ook oplossingen voor uw bedrijf op het gebied van internetverkoop.